LAHIJANNEWS.COM
نسخه چاپي از لاهيجان نيوز
لاهيجان نيوز:پنج عنوان فيلم كوتاه از توليدات و بخش سينماي جوانان ايران - دفتر لاهيجان به بخش مسابقه هشتمين جشنواره منطقه اي سينماي جوان -بجنورد راه پيدا كرد.
فيلم هاي كوتاه راه يافته عبارتند از: چاي ساخته شيرين نظيف كار، ماراتون ساخته حبيب املاكي، آهنگي كه با تو شنيدم ساخته آرمان فياض، يهودا ساخته مجتبي غلام دوست و تماس ساخته ساسان عادلي.
هشتمين جشنواه فيلم منطقه اي سينما جوان با شركت استان هاي: گيلان، اردبيل، آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، گلستان، كردستان، مازندران، زنجان و خراسان شمالي 14 الي 17 مرداد در شهر بجنورد برگزار خواهد شد.
یک فيلمساز جوان لاهیجی درخصوص فيلم كوتاه و تأثير آن بر مخاطب، اظهار داشت: هنر آن است كه بتواند براي به تصوير كشيدن هر داستان و هر موضوعي در كوتاهترين زمان ممكن، به مخاطب ارائه شود.
عمار يكتا در گفتوگو يي افزود: زماني بوده كه در نگاه اول با ديدن فيلم كوتاه تصور كردهايم چندان چيزي نياموختهايم، اما با گذشت زمان به ارزش كاري آن اثر پي بردهایم.
وی، گفت: نميتوان منكر اين قضيه شد كه با رؤيت هرچيز پي به وجود و درك معناي آن امر بردهايم؛ بلكه زماني كه به تكرار با آن موضوع برخورد كردهايم به ارزش و درك آن رسيدهايم. اين درك و فهم مجدد از يك اثر، هنر آن اثر است كه در زمان كوتاه اتفاق ميافتد.
یکتا، افزود: يك فيلم كوتاه به خوبي با فكر و تعقل بيننده بازي ميكند.
گفتنی است، فيلمهای كوتاه "نانواي بي نان" و "سيتكا" دو ساخته عمار يكتا به دومين جشنواره "سينما حقيقت" ارسال شده است.