LAHIJANNEWS.COM
نسخه چاپي از لاهيجان نيوز

 

 

لاهيجان نيوز :نماينده مردم لاهيجان و سياهكل در مجلس:تعرفه واردات برنج 100 درصد افزايش يافته است

لاهیجان نیوز : نماينده مردم لاهيجان و سياهكل در مجلس گفت: تعرفه واردات برنج از 21 درصد به 41 درصد رسيده كه 100 درصد افزايش يافته است.

يوسف قاسمي امروز در گفتگو یی واردات برنج را از مشكلات مهم كشاورزان شمالي به‌ويژه گيلان دانست و اظهار داشت: با پيگيري نمايندگان و مسئولان تعرفه برنج از 21 درصد به 41 درصد رسيده كه اين امر به معناي جلوگيري از واردات برنج است.
قاسمي افزايش 100 درصدي تعرفه واردات برنج را در راستاي حمايت از كشاورزان داخلي دانست و گفت: كشاورزان براي تامين نياز داخلي مي‌توانند توليدات خود را بالا ببرند.
وي تشكيل كارگروه چاي با حضور معاون اول رئيس جمهور را در برطرف كردن مشكلات كشاورزان عنوان كرد و افزود: براي حل مشكلات كشاورزان در بخش‌هاي چاي، برنج و ابريشم گام‌هاي اساسي برداشته شده است.
نماينده مردم لاهيجان و سياهكل در مجلس اين سه محصول را راهبردي‌ترين محصولات كشاورزي در سطح كشور ناميد و تقويت و احياي آنها را ضرورت دانست.
قاسمي توجه به كشاورزي و رسيدگي به وضعيت كشاورزان را مورد تاكيد قرار داد و تصريح كرد: توسعه كشاورزي مي‌تواند گيلان را متحول كند.
وي با بيان اينكه در جلسه كارگروه مذكور مسئوليت رسيدگي به مشكلات كشاورزي به عهده استانداران گيلان و مازندران گذاشته شده است، خاطرنشان كرد: همه تلاش‌ها بايد در راستاي برطرف كردن مشكلات كشاورزي به كار گرفته شود.

چاپ14 دی 1388