LAHIJANNEWS.COM
نسخه چاپي از لاهيجان نيوز

 

 

لاهيجان نيوز :مراسم درختکاری در شهرک صنعتی لاهیجان برگزار شد

لاهيجان نيوز:مراسم درختکاری در شهرک صنعتی لاهیجان با حضور مدیران واحد های صنعتی مستقر دراین شهرک و مدیران شرکت شهرک های صنعتی گیلان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی گیلان در این مراسم مهندس رحمان طلب گفت: یکی از دلایل ایجاد شهرک های صنعتی و استقرار صنایع در آن حفاظت از محیط زیست و کاهش آسیب صنایع به طبیعت و زیستگاههای طبیعی بوده است .
مدیر برنامه ریزی و امور تولید شرکت شهرک های صنعتی گیلان افزود: در این راستا در شهرک های صنعتی گیلان ضمن استقرار سیستم تصفیه خانه فاضلاب مرکز ی در چها رشهرک صنعتی سیاهکل ،انزلی ،لوشان ،صومعه سرا که در حال بهره برداری می باشد،در سه شهرک صنعتی لاهیجان ،شفت ،مدول دوم انزلی و تالش دیگرنیز این سیستم در حال ساخت و مطالعه است.وی بیان داشت: همچنین ایجاد فضای سبز به مساحت بالغ بر 15 هکتار تا پایان سال 87 در شهرک های صنعتی صورت گرفته ودر سال 88 نیز بیش از 6 هکتار به آن اضافه شده است .
همچنین در این مراسم از 11 واحد صنعتی در سطح شهرک های صنعتی استان که در مجموعه خود فضای سبز مناسبی را ایجاد کرده بودند تقدیر گردید.
در ادامه مراسم نیزاز میزان 840 اصله نهال که برای شهرک صنعتی لاهیجان در نظر گرفته شده بود 40 اصله آن توسط مدیران واحد های صنعتی مستقردر شهرک ومدیران و کارکنان شرکت شهرک های صنعتی غرس گردید.

چاپ19 اسفند 1388